Sivut

keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Haalarit

Löysin kierrätyskeskuksesta ihastuttavia käsityölehtiä menneiltä vuosilta (-76,-77) ja niistä mitä ihanempia lastenvaatekaavoja. Sampo sai haalarit kokoa "kesävauva" ja "perheen pienin" . Eli hieman on kokoluokitus muuttunut vuosien saatossa. Kankaat tällä kertaa vaihdossa tulleita ja paikallisesta kangaskaupasta ostettuja.

torstai 17. marraskuuta 2011

Kaavakokeiluja

Selailin vanhoja muotimuksu-lehtiä ajatuksena katsoa onko niissä mitään tarpeellista kaavaa vai laitanko eteenpäin. Suurimmaksi osaksihan kaavat on niitä 90-luvun ylileveitä pallomaisia vaatteita. Löytyi kuitenkin muutama hyvännäköinen vaate, kuten mato-haalari vauvalle. Kaavaa kokeilin kangasvaihtareilta mukaan tarttuneeseen kankaaseen, ja täytyy sanoa että pimeät yöt ei ole parhainta aikaa kaivaa kaapista ruskeaa kangasta hihoihin :) Mutta tehtävä suoritettu, kaavakokeilu tehty ja pienin muutoksin voi siirtyä yöhaalariompeluksiin .

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Paitoja

Viime viikon loppupuolella ompelin paitoja oikein urakalla. Kankaita on hankittu niin Metsolalta, Hannan Kankaalta kuin Tiritomilta ja Royal-tuotteeltakin. Isompien paidoissa kaavana muokkaamaton Ottobren More Grey-paita.



Omalle pikkuiselle sekä kummipojalle Ottobren Baby Basics kaavalla :










tiistai 1. marraskuuta 2011

Synttärikakkuja







Tässä jo viikkoja sitten sekä minä että mies täytettiin vuosia ja lapset pääsi valitsemaan kakkuaiheet. Ja oikeasti pitäisi tieten investoida uuteen kameraan pikkuhiljaa että saisi kuvat onnistumaan edes jollakin lailla. Ompelukone ja saumuri on ollut kovassa käytössä mutta kuvia en vielä ole saanut koneelle saakka joten ompeluksia lisää sitten seuraavalla kerralla.